LEs Bastions Shopping

Doornik, Belgium (Shopping Centre)

DESCRIPTION
The shopping centre was initially built in 1979 and last renovated in 1996. It consists of 15,540 m² GLA divided over 56 units. Wereldhave Belgium has obtained the permits for the renovation and expansion (14,500 m²) of the shopping centre Les Bastions as well as the construction of a Retail Park (10,000 m² with 360 parking spaces) next to the shopping centre.

The construction of the retail park started in February 2015 and construction is expected to take one year. The refurbishment and expansion of the existing shopping centre will follow as soon as the retail park has been completed.

FACTS
Shops | 56
Lettable area | currently 15,540 m² GLA
Parking spaces | 2,000
Visitors | 2,9m / year

Factsheet

ADDRESS
22 Boulevard Walter de Marvis
7500 Doornik
www.lesbastions.com