Concept Development Manager

32-40 uur per week
Amsterdam

Welkom bij Wereldhave
De manier waarop mensen leven, werken en recreëren verandert. We betalen voor gemak, we werken minder vaak op kantoor, we leven gezonder en we geven liever geld uit aan beleving dan aan spullen. Deze nieuwe wereld vraagt om een andere kijk op het aanbod in en de inrichting van winkelcentra. Wereldhave is een beursgenoteerde commercieel vastgoedbelegger die haar 16 locaties in Nederland en België transformeert naar Full Service Centers; dé plek waar mensen hun alledaagse boodschappen gemakkelijk kunnen combineren met winkelen, wonen, werken, sporten, gezondheid, horeca en entertainment. De nieuwe bezoekredenen van onze centra, behoeven herkenbare domeinen en passende services die aansluiten bij de verwachtingen en wensen van bezoekers en huurders. Want bij een gezondheidscluster hoort een andere uitstraling dan bij een versstraat of een horecaplein.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar een Concept Development Manager die bij ons schaalbare concepten kan ontwikkelen die wij in alle centra kunnen implementeren.

Wie ben jij?
Ben jij een Concept Development Manager, met een aantal jaar ervaring in en een passie voor het creëren van duurzame commerciële verblijfslocaties op basis van de wensen van de doelgroep, huidige en toekomstige trends, criteria van huurders en geldende kenmerken van een domein, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Je hebt mooie voorbeelden van concepten die jij (mede)ontwikkeld hebt (in horeca, retail of zorg). Je bent bekend met termen als SO, VO, DO, meetstaat, zichtlijnen en investment proposal (IP).

Je vindt het prettig om te werken in een ambitieus en slagvaardig team. Met jouw expertise werk je veel samen met de Customer Experience manager binnen het Marketing & CX team. Maar je schakelt ook moeiteloos met andere disciplines buiten het team zoals Asset Management, Category Management, Development, Implementatie en uiteraard met externe partijen zoals architecten, interieur designers, hoveniers etc.

Jouw bijdrage gaat ervoor zorgen dat Wereldhave haar Full Service Center strategie en transformatie nóg beter kan realiseren voor bezoekers en ondernemers. En dat het Marketing & Customer Experience team nog beter in staat is haar impact op de business te maximaliseren.

Wat zijn jouw vaardigheden?

 • Je bent op de hoogte van de laatste relevante trends en ontwikkelingen in retail, zorg, F&B en leisure en vertaalt deze proactief naar concepten en bijpassende services.
 • Je presenteert je kennis over de doelgroep, de trends, de huurders en de domeinen in duidelijke en afgebakende briefings en documenten voor diverse stakeholders, zowel intern als extern.
 • Je levert met de concepten en pitch documenten een waardevolle bijdrage aan de category managers en het leasingteam.
 • Je ondersteunt development en implementatie in de verschillende fasen van de ontwikkeling en zorgt dat de concepten op de juiste wijze worden geïmplementeerd.
 • Tot slot neem je een flinke dosis positieve energie, daadkracht en nieuwgierigheid mee.

Jouw profiel

 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.
 • Je hebt ongeveer 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je beschikt over een creatieve geest en conceptuele denkkracht.
 • Je denkt buiten de gebaande paden vanuit optimale klantbeleving.
 • Je hebt een Growth Mindset waarbij je denk vanuit oplossingen en continue verbeteringen.
 • Je schakelt makkelijk tussen strategie en executie en kunt je verhaal goed vertellen aan verschillende doelgroepen.
 • Je hebt brede ervaring in conceptontwikkeling van commerciële ruimtes. Denk hierbij onder andere aan scope bepalen, processen ontwerpen, ramingen opstellen, investeringsvoorstellen indienen, haalbaarheidsanalyses & business cases maken en stakeholders managen.
 • Je kunt goed presenteren en mensen enthousiasmeren.
 • Je bent een echte verbinder.
 • Je bent ondernemend, leergierig, oplossingsgericht, accuraat en mist geen deadline.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in Nederland.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan binnen een ambitieuze en internationale organisatie.
 • Een marktconform salaris.
 • Een inspirerende en bruisende werkplek in omgeving Amsterdam.
 • Een hecht team waarbinnen je je kunt ontwikkelen en echt impact kunt maken.
 • 30 vakantiedagen en een premievrij pensioen.
 • Korting op je sportabonnement.
 • Gezellige borrels en uitjes met collega’s.

Hier ga je werken:
Wereldhave is een beursgenoteerde vastgoedonderneming die investeert in ‘Full service centra’ in Nederland en België.  Een one-stop waar je terecht kunt om te winkelen, van je vrije tijd te genieten, lekker wat te eten, aan je gezondheid te werken en allerlei andere dagelijkse dingen. Allemaal ondersteund door slimme digitale diensten. We streven ernaar om een positieve invloed te hebben op hoe mensen leven, werken en winkelen. In 2021 bezochten ruim 46.5 miljoen bezoekers de Nederlandse centra en 16.3 miljoen de Belgische centra. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor ons.

Wereldhave in Nederland.
De Nederlandse vastgoedportefeuille telt elf centra: in Arnhem, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Hoofddorp, Heerhugowaard, Leiderdorp, Nieuwegein, Purmerend, Tilburg en Roosendaal.  Toonaangevende huurders zijn bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo en Rituals en Starbucks.  Wij werken met daadkracht, korte lijnen en een snelle beslissings-cultuur. Medewerkers hebben volop de kans en ruimte om zelf invulling te geven aan hun functie en om zich te ontwikkelen. Bij Wereldhave zijn we energiek en altijd bereid om elkaar te helpen. Wereldhave Management Nederland is samen met het hoofdkantoor gevestigd op Schiphol. Er werken ongeveer 70 medewerkers.

Enthousiast? Maar toch nog wat vragen?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij onze recruiter Shira Mes via: recruitment@wereldhave.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.