Customer Insights & Data Specialist

32-40 uur per week
Amsterdam

Heb jij een passie voor het ontdekken van klantinzichten? En ben jij een gedreven Insight & Data Specialist? Lees dan vooral verder!

Dit ga je doen als Customer Insight & Data Specialist bij Wereldhave:
Voor deze functie zoeken wij een Business Intelligence and Data Expert, met een passie voor het ontdekken van klantinzichten. Je weet als geen ander actionable insights te toveren uit de operationele-, marketing- en klantonderzoeksdata die wij continu verzamelen in o.a. het data warehouse. Verder neem je de lead in het doorlopende rapportage proces (creatie, doorontwikkeling, updates, etc.), creëert in een handomdraai dashboard mock-ups / prototypes samen met collega’s uit de business en ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen bij de (door)ontwikkeling van bestaande dashboards en rapportages.Jij vindt het prettig om te werken in een ambitieus en slagvaardig team en met jouw expertise ondersteun jij de CMO, de customer experience manager en specialisten zoals (digital)marketing managers, CX concept managers, propositie marketeers en product owners. Verder werk je veel samen met het technische & IT infrastructuur team en vind je het leuk om collega’s wegwijs te maken binnen de dashboards die jij hebt gecreëerd.

Jouw bijdrage gaat ervoor zorgen dat Wereldhave haar Full Service Center strategie en transformatie nóg sneller kan realiseren richting haar center bezoekers en ondernemers. En dat het Customer Experience team nog beter in staat is haar impact op de business te maximaliseren, te meten en inzichtelijk te maken richting interne en externe stakeholders.

We zien graag het volgende van je terug:

 • Je bent analytisch, instaat verschillende datasets met elkaar te combineren en ziet snel welke insights écht waardevol zijn.
 • Doordat je de behoeften van de business begrijpt en deze kan door vertalen naar de juiste data en KPI’s, zet je binnen no-time een gebruiksvriendelijke en duidelijke dashboard in elkaar.
 • Termen zoals API, SQL, DAX, ROI, NPS, CSAT, CES, SEA, SEO, CTR en MVP klinken jou bekend in de oren.
 • Je bent een held in technische termen en complexe dataprocessen omzetten naar begrijpelijke en heldere taal die de (niet technische) business begrijpt. En ondersteunt bij het formuleren van conclusies, aanbevelingen en key actions.
 • In rapportages en dashboards valt het jou direct op als er een inconsistentie, issue of bug zit en je bent instaat om deze ook direct op te lossen.
 • Tot slot neem je een flinke dosis positieve energie, daadkracht en nieuwgierigheid mee.

Dit krijg je als je werkt als Customer Insight & Data Specialist bij Wereldhave:

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede bonusregeling;
 • Een laptop en een telefoon;
 • Een NS (OV) business kaart;
 • Mogelijkheid om een dag per week thuis te werken
 • 30 vakantiedagen, 2 vakantiedagen extra te krijgen wanneer: niet ziek (1 dag), geen zorgverlof (1 dag);
 • Premievrij pensioen;
 • Vitaliteitsregeling: vergoeding sportabonnement 50% met max. van € 50,- per maand;
 • Een gezellig team bestaande uit enthousiaste. gezellige collega’s en regelmatig (sportieve) uitjes en borrels.

Dit heb je:

 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
 • Je hebt 3-5 jaar relevante ervaring als Business Intelligence expert, Customer Insights en/of Data Manager en/of Propositie Marketeer;
 • Je hebt veel kennis van het data analyse landschap, data modelling, SQL queries, reporting en het creëren van dashboards in o.a. DAX, PowerBI en Excel. Kennis van Google Data Studio en SalesForce Marketing Cloud zijn ‘nice to have’;
 • Je bent ondernemend, leergierig, oplossingsgericht, accuraat en mist geen deadline.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in Nederland.

Hier ga je werken:
Wereldhave is een beursgenoteerde vastgoedonderneming die investeert in ‘Full service centra’ in Nederland en België.  Een one-stop waar je terecht kunt om te winkelen, van je vrije tijd te genieten, lekker wat te eten, aan je gezondheid te werken en allerlei andere dagelijkse dingen. Allemaal ondersteund door slimme digitale diensten. We streven ernaar om een positieve invloed te hebben op hoe mensen leven, werken en winkelen. .  In 2021 bezochten ruim 46.5 miljoen bezoekers de Nederlandse centra en 16.3 miljoen de Belgische centra. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor ons.

Wereldhave in Nederland.
De Nederlandse vastgoedportefeuille telt elf centra: in Arnhem, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Hoofddorp, Heerhugowaard, Leiderdorp, Nieuwegein, Purmerend, Tilburg en Roosendaal.  Toonaangevende huurders zijn bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo en Rituals en Starbucks.  Wij werken met daadkracht, korte lijnen en een snelle beslissings-cultuur. Medewerkers hebben volop de kans en ruimte om zelf invulling te geven aan hun functie en om zich te ontwikkelen. Bij Wereldhave zijn we energiek en altijd bereid om elkaar te helpen. Wereldhave Management Nederland is samen met het hoofdkantoor gevestigd op Schiphol. Er werken ongeveer 70 medewerkers.

Enthousiast? Maar toch nog wat vragen?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij onze recruiter Shira Mes via: recruitment@wereldhave.com

Sollicitatieprocedure:
Solliciteren kan t/m 31 oktober 2022.

 1. Je mag jouw CV en motivatie mailen naar recruitment@wereldhave.com
 2. Je ontvangt een bevestiging per mail
 3. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een reactie op jouw sollicitatie
 4. Zien wij een match? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek
 5. Zijn we allebei enthousiast? Dan zal er een tweede gesprek volgen
 6. Nog steeds een wederzijdse klik? Welkom bij Wereldhave! Make every day count!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.