Financial Administrator

Zoek je aansluiting bij een team dat jong, energierijk en professioneel is?
Dan kunnen wij je bij Wereldhave heel goed gebruiken. Want wij hebben een financiële topper nodig. Iemand vol energie, met een helicopterview en lekker hands-on. Herken je jezelf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? In dat geval moeten we echt praten.

Welkom bij Wereldhave.
Als beurgenoteerde vastgoedbelegger investeert Wereldhave in Full Service Centers die het dagelijks leven beter maken voor iedereen. Een one-stop waar je terecht kunt om te winkelen, van je vrije tijd te genieten, wat te eten, je gezondheid op peil te houden en heel veel andere dagelijkse dingen. Allemaal ondersteund door slimme digitale diensten.

Omdat we gemeenschappen verrijken en het milieu beschermen, hebben we een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen. Onze centra spelen een cruciale rol in hun omgeving in grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.

Wat verwachten we van jou?
Als Financial administrator draag je zorg voor de debiteuren- en crediteurenadministratie voor Wereldhave Nederland. Je onderhoudt contact met diverse stakeholders zoals de huurrelaties, leveranciers en interne klanten. Verder streef je net als de rest van de organisatie een hoog kwaliteitsniveau na.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde, financiële MBO-opleiding (eventueel gestart met een HBO opleiding), relevante ervaring als allround administrateur en de juiste drive en ambitie om van deze functie een succes te maken.

Wat krijg je allemaal van ons?

  • Mooi werk
  • Een goed salaris
  • Een premievrij pensioen
  • 30 vakantiedagen
  • 50% vergoeding van je sportabonnement
  • Hele leuke collega’s, gezellige borrels en personeelsevents

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Stuur dan vandaag nog je CV en je motivatie naar Shira Mes (shira.mes@wereldhave.com). We hopen je snel te zien.