Medior IT Support Engineer / Applicatiebeheerder

40 uur per week
Amsterdam

Zoek je aansluiting bij een team dat jong, energiek en professioneel is? Dan kunnen wij je bij Wereldhave heel goed gebruiken! Want wij zoeken een ervaren en ondernemende IT-topper.

Als Medior IT Support Engineer / Applicatiebeheerder speel je een cruciale rol binnen ons IT-team. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van IT-hardware, softwaretoepassingen en andere technologische hulpmiddelen binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat alle IT-systemen efficiënt en effectief functioneren, en biedt ondersteuning aan gebruikers voor eventuele technische problemen of vragen.

Welkom bij Wereldhave.
Als beurgenoteerde vastgoedbelegger investeert Wereldhave in Full Service Centers die het dagelijks leven beter maken voor iedereen. Een one-stop locatie waar je terecht kunt om te winkelen, van je vrije tijd te genieten, te lunchen, je gezondheid op peil te houden en heel veel andere dagelijkse dingen. Wereldhave heeft een volledig multidisciplinair in-house management team. Elk Full Service Center heeft een multidisciplinair centerteam dat met elkaar alles regelt op het centrum. Met daadkracht, korte lijnen en een snelle beslissingscultuur. Want zo zijn we bij Wereldhave.

Wat verwachten we van jou?

 • Beheer en onderhoud van IT-hardware, waaronder laptops en andere randapparatuur. Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, bestellen, configureren en implementeren van deze apparaten.
 • Applicatiebeheer van softwaretoepassingen zoals Sharepoint, Docusign, Teams en andere bedrijfsspecifieke software. Zorg voor tijdige updates, upgrades en probleemoplossing.
 • Dienen als eerste aanspreekpunt voor alle werkplekgerelateerde technische vragen en problemen, met inbegrip van maar niet beperkt tot problemen met laptops, applicaties, printers en andere randapparatuur.
 • Werk samen met andere IT-professionals om oplossingen te implementeren en de algemene IT-structuur van het bedrijf te verbeteren.
 • Bied training en ondersteuning aan gebruikers om de efficiëntie van de IT-systemen te verhogen en het gebruik ervan te optimaliseren.
 • Documenteer en houd records bij van problemen en oplossingen om toekomstige probleemoplossing en onderhoud te vergemakkelijken.
 • Zorg voor een hoog serviceniveau en een klantgerichte houding bij alle interacties met gebruikers.

Welk profiel zoeken we?

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting van IT of vergelijkbare ervaring.
 • Ervaring met IT-ondersteuning en/of applicatiebeheer.
 • Goede kennis van technologieën zoals laptops, printers en andere randapparatuur.
 • Kennis van en ervaring met het beheren van softwaretoepassingen zoals Sharepoint, Docusign en Teams.
 • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om snel te reageren op technische problemen.
 • Sterke communicatievaardigheden en klantgerichte houding.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat krijg je allemaal van ons?

 • Uitdagend, dynamisch werk
 • Een goed salaris
 • Een premievrij pensioen
 • 30 vakantiedagen
 • 50% vergoeding van je sportabonnement
 • Hele leuke collega’s, gezellige borrels en personeelsevents

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Stuur dan vandaag nog je CV en je motivatie naar Shira Mes via Recruitment@wereldhave.com. We hopen je snel te zien!

Hier ga je werken:
Wereldhave is een beursgenoteerde vastgoedonderneming die investeert in ‘Full service centra’ in Nederland en België. Een one-stop waar je terecht kunt om te winkelen, van je vrije tijd te genieten, lekker wat te eten, aan je gezondheid te werken en allerlei andere dagelijkse dingen. Allemaal ondersteund door slimme digitale diensten. We streven ernaar om een positieve invloed te hebben op hoe mensen leven, werken en winkelen. In 2022 bezochten ruim 54.5 miljoen bezoekers de Nederlandse centra en 18.4 miljoen de Belgische centra. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor ons.

Wereldhave in Nederland.
De Nederlandse vastgoedportefeuille telt elf centra: in Arnhem, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Hoofddorp, Heerhugowaard, Leiderdorp, Nieuwegein, Purmerend, Tilburg en Roosendaal.  Toonaangevende huurders zijn bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo en Rituals en Starbucks.  Wij werken met daadkracht, korte lijnen en een snelle beslissings-cultuur. Medewerkers hebben volop de kans en ruimte om zelf invulling te geven aan hun functie en om zich te ontwikkelen. Bij Wereldhave zijn we energiek en altijd bereid om elkaar te helpen. Wereldhave Management Nederland is samen met het hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam. Er werken ongeveer 70 medewerkers.

Enthousiast? Maar toch nog wat vragen?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij onze recruiter Shira Mes via recruitment@wereldhave.com

Sollicitatieprocedure:
Je mag jouw CV en motivatie mailen naar recruitment@wereldhave.com

 1. Je ontvangt een bevestiging per mail
 2. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een reactie op jouw sollicitatie
 3. Zien wij een match? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek
 4. Zijn we allebei enthousiast? Dan zal er een tweede gesprek volgen
 5. Nog steeds een wederzijdse klik? Welkom bij Wereldhave! Make every day count!

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.