Ga het gesprek aan met Wereldhave… en win 5 minuten gratis shoppen

Entreprise
9 April 2021, 08:00 AM CEST

Wereldhave hecht veel waarde aan een goede dialoog met haar aandeelhouders. Juist in deze tijd waarin er al zo weinig contact mogelijk is. Daarom gaat het management graag het gesprek aan, ook met particuliere aandeelhouders. Dit wordt gedaan door een interactief webinar ‘In the Boardroom’. Daarnaast doet Wereldhave een extra inspanning om een actieve deelname aan de aandeelhoudersvergadering te stimuleren om met ons in contact te treden ook hier het gesprek te voeren. https://www.wereldhave.com/ingesprek

Webinar ‘In the Boardroom’ - 14 april 2021 van 20:00-21:00u
Een gesprek tussen Matthijs Storm (CEO Wereldhave), Jaap Kuin (Head listed real estate Van Lanschot Kempen) en Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer).

• De strategie van Wereldhave: wat is de weg die Wereldhave succesvol is ingeslagen?
• De impact van Covid-19
• Ontwikkelingen en verwachtingen
• Waarom te beleggen in Wereldhave

> Klik hier om aan te melden

Let’s connect: Actieve betrokkenheid tussen aandeelhouders en de onderneming
Wereldhave gelooft in de waarde van actieve betrokkenheid van aandeelhouders bij de onderneming. Naast het stimuleren van de virtuele aanwezigheid op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA), nodigen we aandeelhouders ook uit voor een kijkje achter de schermen. Op de AvA worden belangrijke onderwerpen besproken. Wij willen deze dan ook graag verder toelichten en bespreken. Wij hopen daarom dat we bij onze online AvA veel van onze aandeelhouders mogen begroeten. Daarnaast is de AvA voor ons traditioneel een belangrijk moment om onze aandeelhouders te bedanken voor hun vertrouwen en support.

Om dit laatste meer kracht bij te zetten, zet Wereldhave een ludieke actie op touw. Met deze actie laten we onze aandeelhouders graag zien hoe we de consument faciliteren in een beter en meer gebalanceerd alledaags leven. En hoe we support geven aan onze huurders. We willen graag onze aandeelhouders hierbij betrekken. Daarom krijgen alle geregistreerde stemmers op de AvA van ons:

• Een uitnodiging om voor en achter de schermen te komen kijken bij winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein op het moment dat de winkels weer zonder restricties open zijn
• Een Cityplaza cadeaukaart als dank voor het virtuele AvA bezoek.
Normaal gesproken kunnen aandeelhouders en de onderneming rondom de AvA even bijpraten onder het genot van een kopje koffie en een lunch. Tevens krijgt u dan een
klein presentje mee als dank voor uw aanwezigheid. Helaas loopt het door de pandemie nu even anders. Door u in te schrijven, krijgt u van ons een Cityplaza cadeaukaart als dank voor uw virtuele AvA aanwezigheid. Zo krijgen de retailers ook nog het broodnodige support en wij zien en spreken elkaar in Cityplaza.
• En daarnaast maakt u ook nog kans op 5 minuten gratis winkelen in Cityplaza *)

> Klik hier om te registreren

Stemmen kan gemakkelijk tegenwoordig via de online omgeving of app van uw broker, uw contactpersoon bij uw private banking afdeling of gemakkelijk via www.abnamro.com/evoting. Een stappenplan voor de portal treft u hier.

Wanneer u gestemd heeft op onze AvA en u zich registreert voor deze acties, krijgt u een Cityplaza cadeaukaart en maakt u kans op deze unieke ervaring.

Lees het volledige bericht >