WERELDHAVE SLUIT PARTNERSHIP MET TOPSPORT COMMUNITY

Pays-Bas
15 novembre 2017, 12:00 CET

Deze week ondertekenden Pieter Polman van Wereldhave en Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband van Topsport community een partnershipovereenkomst. Met de overeenkomst verbindt Wereldhave zich voor drie jaar als partner aan de Topsport Community en krijgt hiermee als organisatie toegang tot kennis en inzichten uit de topsport, via het netwerk en de bijeenkomsten van de Topsport Community.

De Topsport Community verbindt de werelden van topsport, bedrijfsleven en wetenschap en staat in het teken van kennisdeling. Voor Wereldhave biedt de samenwerking kansen om haar teams te inspireren en prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Volgens Pieter Polman is de keuze voor samenwerking met Topsport Community een strategische: ‘De samenwerking met Topsport Community past perfect bij onze mentaliteit en het ambitieniveau van Wereldhave. Wij streven continue naar topprestaties en daar is expertise voor nodig. Het samenbrengen van expertise vanuit de topsport en diverse high performing werelden leidt tot nieuwe inzichten en betere resultaten voor Wereldhave.’

Pieter van den Hoogenband is enthousiast over Wereldhave als nieuwe partner en licht op basis van eigen ervaringen het raakvlak toe: ‘Zelf hard trainen is niet altijd genoeg om tot de top te behoren. Iedere topprestatie is namelijk een teamprestatie. Door slim samen te werken en met de juiste mensen intensief te trainen kun je succes organiseren.’

Over Topsport Community
De Topsport Community faciliteert en stimuleert kennisdeling tussen topsport en bedrijfsleven met als doel door verschillende inzichten samen te bouwen aan een samenleving waar structureel teamsucces en vooruitgang geboekt wordt.