Wereldhave versterkt aanbod in Full Service Center Vier Meren in Hoofddorp met vijf nieuwe namen

Pays-Bas
14 December 2023, 10:00 AM CET

De afgelopen maanden is de verhuur van het recent geopende Full Service Center Vier Meren in een stroomversnelling gekomen. Wereldhave heeft recentelijk vijf nieuwe overeenkomsten gesloten met sterke nationale en internationale formules, waaronder Calzedonia& Intimissimi, Fat Phill’s Diner, Søstrene Grene, The Game Box en Tummy Treats. Met deze nieuwe aanvullingen in het centrum zijn er nog maar enkele units beschikbaar, specifiek voor ondernemers op het gebied van horeca, versspeciaalzaken of leisure & entertainment.

De Italiaanse modeformules voor ondermode en lingerie Calzedonia & Intimissimi hebben begin december 2023 een combinatiewinkel van ca. 153 m² in het hart van Vier Meren geopend.

Horecaformule Fat Phill’s Diner opent volgens planning nog dit jaar nog haar deuren. Fat Phill’s wordt hét nieuwe adres in Hoofddorp voor een Cheesy Buffalo, Philly Cheesesteak of Nashville Chicken. Een ‘American-style’ diner, gelegen aan de nieuwe entree aan het Burgemeester van Stamplein op een oppervlakte van circa 261 m².

Søstrene Grene is een unieke Deense lifestyle-winkel vol inspiratie en producten voor in en om het huis. Elke Søstrene Grene winkel is ontworpen om klanten een rustpunt te geven in hun drukke leven, terwijl ze in het labyrint tussen de schappen zoeken naar nieuwe pareltjes. De nieuwe Søstrene Grene in Hoofddorp beslaat een oppervlakte van ca. 331 m² en de opening staat gepland voor begin 2024.

De nieuwste vestiging van entertainmentformule The Game Box opent medio 2024 in Vier Meren. Bij The Game Box kan iedereen, van jong tot oud, naar hartenlust gamen op de allernieuwste arcade spellen. The Game Box huurt ca. 498 m² in een van de ‘flagship-units’ gelegen aan de nieuwe entree van het centrum.

Tummy Treats is een bekend Indiaas multicuisine restaurant in Amstelveen Westwijkplein en serveert een perfecte en authentieke mix van smaken, kleuren, kruiden en geuren uit verschillende regio's van India. Tummy Treats opent haar tweede vestiging in Hoofddorp van ca. 352 m² aan het Burgemeester van Stamplein. De opening staat gepland in de eerste helft van 2024.

Wereldhave is blij met de nieuwe namen in Vier Meren. ‘Nu het compleet vernieuwde Vier Meren open is voor publiek bruist het centrum weer en zien wij ook een toename in de interesse van sterke merken. Van nieuwe partners in leisure tot horecaondernemers en modeformules. Deze nieuwe samenwerkingen passen perfect in een sterk Full Service Center voor een beter dagelijks leven’ aldus Doris Slegtenhorst, Commercieel Directeur bij Wereldhave Nederland.

Vernieuwing Vier Meren naar Full Service Center
Vier Meren in Hoofddorp werd in september geopend als Full Service Center. Dat is een one-stop locatie waar bezoekers veel meer zaken kunnen combineren dan in een traditioneel winkelcentrum. Een plek waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen. Zo wordt Vier Meren een sterkere plek in het dagelijks leven van de bezoekers en als gevolg daarvan nog aantrekkelijker voor ondernemers. Onlangs acquireerde ook Wereldhave het aangrenzende winkelcentrum Polderplein.

Calzedonia & Intimissimi en Søstrene Grene werden bij de totstandkoming van deze samenwerking geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand vastgoed adviseurs. De belangen van Søstrene Grene worden in Nederland exclusief behartigd door Kokelenberg & Ouwehand vastgoed adviseurs.

Bij de totstandkoming van de samenwerkingen met Fat Phill’s Diner en Tummy Treats werd Wereldhave geadviseerd door Adhoc Horecamakelaars.