Samen realiseren we jouw wensen

Bij Wereldhave denken we verder dan vierkante meters. Zo kun je altijd rekenen op persoonlijk contact en begeleiding. Vanaf het eerste gesprek, en zo lang als we samenwerken.

Van eerste oriëntatie …

Plannen voor een eigen zaak? Laat het ons weten, dan bespreken we je mogelijkheden. Wat zijn je wensen? Welke locatie past daarbij? Wat is daar nu het aanbod? En biedt dat genoeg kansen voor jou? Want meerdere schoenenwinkels bij elkaar zorgen voor aantrekkingskracht, maar als slager ben je natuurlijk graag de enige. Zo kijken we samen of er een match is.

tot de beste locatie

De beste locatie(s) gaan we ter plekke bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de ruimte en zie je of er aanpassingen nodig zijn. We bespreken met elkaar de huurprijs en voorwaarden, zodat jij je plannen verder kunt ontwikkelen. Waar mogelijk helpen we je op weg met de goede contacten die wij hebben opgebouwd op het gebied van vergunningen, financiering en interieurbouw.

En van vliegende start …

Sluiten we een overeenkomst? Dan leveren we de unit volgens afspraak op, en kun jij starten met verbouwen en inrichten. Ondertussen schakel je met onze marketingcollega’s over de opening. Een loper, mooie signing, een uitgebreide aankondiging op onze socials: we helpen je nieuwe zaak graag met een vliegende start! Uit ervaring met andere ondernemers hebben we tal van voorbeelden en best practices. Daarnaast hebben onze mailings en socials een groot lokaal bereik dat we voor je in kunnen zetten.

tot actieve monitoring

We blijven in contact. En niet enkel digitaal, want we zijn ook wekelijks op locatie. Op basis van onze ruime ervaring met andere ondernemers en de data die we verzamelen, kunnen we je gericht adviseren. En omdat we het operationeel management zelf in handen hebben, is er veel bespreekbaar.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Benieuwd naar jouw mogelijkheden op onze winkellocaties in Arnhem, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Heerhugowaard, Hoofddorp, Leiderdorp, Nieuwegein, Purmerend, Roosendaal en Tilburg? Bel +31207027800 of mail leasing.nl@wereldhave.com vandaag nog, we helpen je graag! 

De juiste mix

Hoe meer de huurders van onze Full Service Centers elkaar versterken, hoe groter de trekkracht en hoe meer bezoekers we mogen verwelkomen. We zoeken dan ook altijd naar de meest optimale mix in het aanbod. Kom jij ons aanbod versterken?

Lees meer

11 centra in Nederland

Met 11 centra in Nederland en ruim 55 miljoen bezoekers per jaar zijn er volop kansen en mogelijkheden voor samenwerking. Bekijk onze portefeuille hieronder.

Centra in Nederland