Start je carrière bij Wereldhave!

Start je carrière bij Wereldhave!

Start je carrière bij Wereldhave!
Wereldhave is een beursgenoteerde vastgoedonderneming die investeert in ‘Full service centers’ in Nederland en België.  Een one-stop waar je terecht kunt om te winkelen, van je vrije tijd te genieten, lekker wat te eten, aan je gezondheid te werken en allerlei andere dagelijkse dingen. We streven ernaar om een positieve invloed te hebben op hoe mensen leven, werken en winkelen. In 2022 bezochten ruim 54.5 miljoen bezoekers de Nederlandse centra en 18.4 miljoen de Belgische centra. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor ons.

Open vacatures
Momenteel geen openstaande vacatures

Wat biedt Wereldhave?
Net als voor onze klanten, huurders en partners is het ons doel om ook voor jou het elke dag bijzonder te maken. Zo bieden we een positieve werkomgeving waarin een open feedbackcultuur en ontwikkeling centraal staan. Wij ondersteunen je met een goede balans tussen werk en privé, zinvol werk, gezonde lunches, korting op abonnementen voor sportfaciliteiten, sportevenementen en borrels , trainingen, coaching, workshops en doorgroeimogelijkheden.

Met wie ga je samenwerken?
Onze medewerkers zijn toegewijd en professioneel. We houden vast aan onze waarden: ondernemend, klantgericht, verantwoordelijk en verbonden. We hebben teams in Nederland, België. In ons bedrijf zijn veel verschillende teams  werkzaam: Leasing, Asset Management, Finance, IT, Marketing, Customer Journey, en Data-analyse. Heb jij het in je om bij Wereldhave te werken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Working at Wereldhave

Our European team shares passion for real estate and retail. We believe that we can make a difference by investing in convenience shopping centres and their local environment. Are you in?