Webinar 'In de Boardroom' - In gesprek met Wereldhave

Wereldhave hecht veel waarde aan een goede dialoog met aandeelhouders.
Daarom gaat het management graag het gesprek aan, juist ook met particuliere aandeelhouders. Aandeelhouders zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het interactieve webinar ‘In the Boardroom’ op donderdag 14 april om 20.00u. en worden daarnaast opgeroepen om te stemmen op de agendapunten van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering.

Webinar ‘In de Boardroom’ - 14 april 2022 van 20:00 - 21:00u
Een gesprek tussen Matthijs Storm (CEO Wereldhave), Jaap Kuin (Head of Real Estate bij Kempen Securities) en Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer). In een interactieve sessie met de kijkers wordt hierin onder andere besproken:

  • De strategie van Wereldhave: de toekomst van winkelcentra als 'Full Service Centers'.
  • Ontwikkelingen en verwachtingen
  • Kansen voor beleggers in Wereldhave

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar.

Webinar in de Boardroom

Het Webinar ‘In the Boardroom’ vindt plaats op 14 april 2022 van 20:00-21:00u

Inschrijven voor het Webinar

Actieve betrokkenheid tussen aandeelhouders en de onderneming
Wereldhave stimuleert een actieve betrokkenheid tussen aandeelhouder en de onderneming. Een belangrijk moment hierin is de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA), waarvoor Wereldhave aandeelhouders van harte uitgenodigd zijn, op locatie of via livestream.

De AvA is een jaarlijks moment waarop de aandeelhouders en onderneming met elkaar in gesprek kunnen. Op de agenda staan belangrijke onderwerpen, waar we ook graag onze aandeelhouders in mee willen nemen. Wij hopen dan ook dat we bij onze aankomende AvA veel van onze aandeelhouders kunnen begroeten. Daarnaast vinden wij de AvA een belangrijk moment om onze aandeelhouders te bedanken voor hun vertrouwen en support.

Stem op de AvA

Via ABN AMRO eVoting kunt u stemmen op de agendapunten voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders

naar ABN AMRO eVoting