Ga het gesprek aan met Wereldhave!

Wereldhave hecht veel waarde aan een goede dialoog met aandeelhouders. Juist in deze tijd. Daarom gaat het management graag het gesprek aan met ook de particuliere aandeelhouders. Dit wordt gedaan door een interactief webinar ‘In the Boardroom’ en wordt alles uit de kast getrokken om een actieve deelname aan de aandeelhoudersvergadering te stimuleren.

Webinar ‘In the Boardroom’ - 14 april 2021 van 20:00-21:00u
Een gesprek tussen Matthijs Storm (CEO Wereldhave), Jaap Kuin (Head listed real estate Van Lanschot Kempen) en Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer). In een interactieve sessie met de kijkers wordt hierin onder andere besproken:

  • De strategie van Wereldhave: wat maakt dit bedrijf nu anders?
  • De impact van Covid-19
  • Ontwikkelingen en verwachtingen
  • Waarom te beleggen in Wereldhave

U kunt zich hieronder aanmelden voor het webinar.

Webinar in de Boardroom

Het Webinar ‘In the Boardroom’ vindt plaats op 14 april 2021 van 20:00-21:00u

Inschrijven voor het Webinar

Actieve betrokkenheid tussen aandeelhouders en de onderneming
Wereldhave zoekt een actieve betrokkenheid tussen aandeelhouder en de onderneming. Naast het stimuleren van de virtuele aanwezigheid op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA), nodigen we actieve aandeelhouders uit om een kijkje achter de schermen te nemen. De AvA is een jaarlijks moment waarop de aandeelhouder en onderneming met elkaar in gesprek kunnen. Het zijn belangrijke onderwerpen, waar we ook graag onze aandeelhouders in mee willen nemen. Wij willen dit graag bespreken met onze aandeelhouders om ze hierin verder informeren en bespreken. Wij hopen dan ook dat we bij onze online AvA veel van onze aandeelhouders kunnen begroeten. Daarnaast vinden wij de AvA een belangrijk moment om onze aandeelhouders te bedanken voor hun vertrouwen en support.

Om dit laatste meer kracht bij te zetten, zet Wereldhave een ludieke actie op touw. Hierbij laten we zien hoe we alles uit de kast trekken om de consument een beter en meer gebalanceerd alledaags leven bezorgen. Hoe we support geven aan onze huurders. We willen graag hier onze aandeelhouders hierbij betrekken. Om hieraan deel te nemen krijgen alle geregistreerde stemmers op de AvA van ons:

  • een uitnodiging om voor en achter de schermen te komen kijken bij winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein op het moment dat de winkels weer zonder restricties open zijn
  • een Cityplaza cadeaukaart om support te geven aan de retailers die het zo hard nodig hebben
  • kans op 5 minuten gratis winkelen in Cityplaza *

Wanneer u gestemd heeft op onze AvA en u zich hieronder registeert voor de actie, maakt u kans op deze unieke ervaring.

*) Actievoorwaarden zijn van toepassing

Stem op de AvA

Bezoek ABN AMRO eVoting en breng uw stem uit op de agendapunten voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders

naar ABN AMRO eVoting

Win 5 minuten gratis shoppen

Uw stem uitgebacht via evoting? Via onderstaand formulier neemt u deel aan de actie voor geregistreerde AvA stemmers en maakt u kans op 5 minuten gratis winkelen op Cityplaza in Nieuwegein.

Aanmelden voor de actie

Cityplaza cadeaukaart als dank voor uw AvA bezoek

Normaal gesproken kunnen we rondom de AvA even bijpraten onder het genot van een kopje koffie en een lunch. Helaas loopt het door de pandemie nu even anders. Door u in te schrijven, ontvangt u van ons alsnog een Cityplaza cadeaukaart als dank voor uw virtuele AvA aanwezigheid. Dan krijgen de retailers ook nog het broodnodige support en zien en spreken we elkaar in Cityplaza.