Wereldhave verwelkomt Bagels & Beans, Jamin, Livera, Starbucks en Asian Fusion restaurant in De Koperwiek

The Netherlands
11 September 2023, 12:00 AM CEST

Binnenkort zullen drie nieuwe winkels hun deuren openen in De Koperwiek, het bruisende hart van Capelle aan den IJssel. Livera, Jamin en een nieuw Asian Fusion restaurant hebben besloten om zich te vestigen in het vernieuwde winkelcentrum. Daarnaast zullen bestaande winkels Action en Brandstore verhuizen naar hetzelfde nieuwbouw gedeelte van De Koperwiek.

Winkels en horeca worden verder versterkt
Livera, een bekend en geliefd lingeriemerk, zal binnenkort haar nieuwste winkel openen in De Koperwiek op de plaats van de oude Hunkemöller. Met een uitgebreid assortiment aan stijlvolle lingerie, comfortabele nachtkleding en trendy badmode, biedt Livera haar klanten hoogwaardige producten. Een andere winkel die voorheen al in De Koperwiek was gevestigd, en recent vaker door snoepliefhebbers werd genoemd was Jamin. Ook zij komen weer met een winkel terug in De Koperwiek. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1883, heeft Jamin een sterke reputatie opgebouwd als dé plek voor heerlijke traktaties en originele geschenken.

De culinaire ervaring in De Koperwiek wordt nog gevarieerder met de komst van een nieuw Aziatische Fusion restaurant aan het gezellige en sfeervolle Eat&Meet horecaplein. Eat&Meet is een door eigenaar Wereldhave speciaal ontwikkeld horecaplein. Het binnen- en buitenterras van Eat&Meet biedt de ideale ambiance om te genieten van de culinaire Aziatische ontdekkingsreis, zowel tijdens warme zomeravonden als knusse winterdagen. Eerder werden Starbucks en Bagels & Beans al aangekondigd als nieuwe partijen voor dit horecaplein.

Action en Brandstore verhuizen naar nieuwbouwgedeelte
De populaire publiekstrekker Action zal haar huidige locatie op de eerste verdieping van De Koperwiek verruilen voor een modernere winkel in het nieuwbouwgedeelte van het centrum. Met dit nieuwe pand kunnen klanten genieten van een nog breder scala aan betaalbare producten voor huis, tuin, hobby en meer. Ook dames fashion winkel Brandstore verhuist met een grotere en splinternieuwe winkel mee naar het nieuwe stukje Koperwiek. Tot slot zal ook Vos India meubelen verhuizen naar de buitenzijde aan de Rivierweg, en zal Alpin juweliers de plek innemen van juwelier Ben de Ridder.

Openingsdatum
De Action zal nog voor het eind van deze maand open gaan. Livera, Jamin en Brandstore worden voor het eind van dit jaar verwacht, zodat bezoekers nog tijdens hun feestelijke decemberinkopen kunnen genieten van deze nieuwe winkelbelevingen. Het Aziatische Fusion restaurant op het Eat&Meet horecaplein zal eveneens binnenkort haar deuren openen om gasten te verwelkomen.