Wereldhave viert vernieuwing van Emmapassage Tilburg met eerste nieuwe winkel Gianotten Mutsaers

The Netherlands
5 February 2020, 08:00 AM CET

De Emmapassage in centrum Tilburg heeft het afgelopen jaar een ingrijpende metamorfose ondergaan. Het overdekte en afgesloten winkelcentrum werd getransformeerd tot een modern binnenstedelijk winkelgebied. Samen met de opening van de nieuwe Emmapassage, opende afgelopen zaterdag ook de eerste compleet nieuwe winkel, boekhandel Gianotten Mutsaers, de deuren. Gianotten Mutsaers is een begrip in Tilburg. Een gezellige winkel met een breed assortiment boeken, tijdschriften en non-books. In de moderne winkel werd de opening gevierd met een weekend bomvol lezingen, interviews, demonstraties en muziek.

Wereldhave spreekt over een mijlpaal in de ontwikkeling van de Emmapassage. ‘De opening van Gianotten Mutsaers is voor Wereldhave een mijlpaal in de ontwikkeling van de nieuwe Emmapassage en als ‘local hero’ een aanwinst voor de Tilburgse binnenstad. Wij wensen Ruud, Marlous en haar team alle succes in de nieuwe winkel’ aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland. 

Vernieuwing Emmapassage
Als 2e fase van de herontwikkeling in de Tilburgse binnenstad werd vanaf 2019 het eerste deel van de Emmapassage compleet vernieuwd. Het voormalig overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt getransformeerd tot een modern winkelgebied, zonder overkapping en is vanaf 2021 dag en nacht openbaar toegankelijk. Via de Frederikstraat zal de nieuwe Emmapassage aansluiten op de Heuvelstraat en hiermee het winkelcircuit in de binnenstad versterken. De positionering van het gebied is modern en hoogwaardig, met kwalitatieve winkels en horeca in een stijlvol winkelgebied met iconische winkelpuien. Parallel aan de vernieuwing is Wereldhave actief met de verhuur van het project.